tobd.ba

Сајт развијен за потребе промоције туристилких атркација Брчко Дистрикта. Комплет сајт укључујући и дизајн је реализовао BitLab.

Садржајем сајта се управља преко BitLab CMS-a чије су главне одлике једноставност и сигурност.

За бекенд кориштен PHP (Laravel). За фронтенд коришћен Angular који податке за приказ добија путем веб сервиса.

Комплет сајт је прилагођен за мобилне уређаје, а направљена је и мобилна апликација.

РТРС

Сајт је прилагођен свим уређајима (десктоп рачунар, таблети, мобилни телфони) и резолуцијама. Омогућава преглед вијести, тв и радио програма, фото и видео садржаја укључујући пренос уживо. Мобилна апликација омогућава, слично као и сајт, преглед вијести, тв и радио програма, слушање радија и гледање тв програма уживо, преглед фото и видео садржаја слање нотификација и др.

БитЛаб за потребе РТРС обавља одржавање ИКТ сервиса Радио-телевизије Републике Српске укључује администрацију Linux сервера, видео и аудио стриминга.

Технологије: PHP, Laravel, mySQL CSS3, HTML5, JS, jQuery, JSON, JAVA, Android, Linux, Wowza, Apache_Solr, Perl

Нови Борик

Наручилац пројекта ЕКВАТОР д.о.о, Бања Лука. Сајт намјењен понуди и продаји стамбеног простора у насељу Нови борик, насељу у изградњи.

Комплет сајт укључујући и дизајн је реализовао BitLab.
Садржајем сајта се управља преко BitLab CMS-a чије су главне одлике једноставност и сигурност. BitLab CMS је додатно прилагођен за реализацију овог пројекта.
Кроз CMS се управља са комплетним садржајем сајта укључујући и промјену статуса објеката и станова (слободан/продат) која се манифестује промјеном боја (зелено/црвено) скица стана.
За бекенд кориштен PHP (Laravel). За фронтенд коришћен HTML, CSS, JS. Дио цртежа је у SWG формату.

Комплет сајт је прилагођен за десктоп рачунаре, таблете и мобилне уређаје.


Желите да објекат прегледате прије изградње?

Тај изазов ријешићемо користећи 3D визуализације, 3D виртуелне туре или 3D видео записе. Користите 3D рендере и наше услуге како бисте подигли пројекат на већи ниво!

Конел

Веб продавница Konel.ba развијен је по захтјевима предузећа Конел д.о.о Бања Лука и омогућава посјетиоцима сајта куповину електро-опреме у пар кликова. Рјешење је базирано на платформи за веб трговину, коју је развио БитЛаб. Веб продавница је повезана са књиговодственим софтвером и омогућава аутоматско ажурирање цијена и доступности производа на сајту.

Платформа омогућава уређивање података о (под)категоријама, производима и осталим садржајима сајта. Власнику сајта је омогућен преглед наруџби и евиденција уплата и низ статистичких података приказаних табеларно и помоћу дијаграма.
Сајт је прилагођен свим уређајима (десктоп рачунар, таблети, мобилни телефони) и резолуцијама.

Технологије: PHP, Laravel, mySQL CSS3, HTML5, JS, jQuery, JSON.