tobd.ba

Sajt razvijen za potrebe promocije turistilkih atrkacija Brčko Distrikta. Komplet sajt uključujući i dizajn je realizovao BitLab.

Sadržajem sajta se upravlja preko BitLab CMS-a čije su glavne odlike jednostavnost i sigurnost.

Za bekend korišten PHP (Laravel). Za frontend korišćen Angular koji podatke za prikaz dobija putem web servisa.

Komplet sajt je prilagođen za mobilne uređaje, a napravljena je i mobilna aplikacija.

RTRS

Sajt je prilagođen svim uređajima (desktop računar, tableti, mobilni telfoni) i rezolucijama. Omogućava pregled vijesti, tv i radio programa, foto i video sadržaja uključujući prenos uživo. Mobilna aplikacija omogućava, slično kao i sajt, pregled vijesti, tv i radio programa, slušanje radija i gledanje tv programa uživo, pregled foto i video sadržaja slanje notifikacija i dr.

BitLab za potrebe RTRS obavlja održavanje IKT servisa Radio-televizije Republike Srpske uključuje administraciju Linux servera, video i audio striminga.

Tehnologije: PHP, Laravel, mySQL CSS3, HTML5, JS, jQuery, JSON, JAVA, Android, Linux, Wowza, Apache_Solr, Perl

Novi Borik

Naručilac projekta EKVATOR d.o.o, Banja Luka. Sajt namjenjen ponudi i prodaji stambenog prostora u naselju Novi borik, naselju u izgradnji.

Komplet sajt uključujući i dizajn je realizovao BitLab.
Sadržajem sajta se upravlja preko BitLab CMS-a čije su glavne odlike jednostavnost i sigurnost. BitLab CMS je dodatno prilagođen za realizaciju ovog projekta.
Kroz CMS se upravlja sa kompletnim sadržajem sajta uključujući i promjenu statusa objekata i stanova (slobodan/prodat) koja se manifestuje promjenom boja (zeleno/crveno) skica stana.
Za bekend korišten PHP (Laravel). Za frontend korišćen HTML, CSS, JS. Dio crteža je u SWG formatu.

Komplet sajt je prilagođen za desktop računare, tablete i mobilne uređaje.


Želite da objekat pregledate prije izgradnje?

Taj izazov riješićemo koristeći 3D vizualizacije, 3D virtuelne ture ili 3D video zapise. Koristite 3D rendere i naše usluge kako biste podigli projekat na veći nivo!

Konel

Web prodavnica Konel.ba razvijen je po zahtjevima preduzeća Konel d.o.o Banja Luka i omogućava posjetiocima sajta kupovinu elektro-opreme u par klikova. Rješenje je bazirano na platformi za web trgovinu, koju je razvio BitLab. Web prodavnica je povezana sa knjigovodstvenim softverom i omogućava automatsko ažuriranje cijena i dostupnosti proizvoda na sajtu.

Platforma omogućava uređivanje podataka o (pod)kategorijama, proizvodima i ostalim sadržajima sajta. Vlasniku sajta je omogućen pregled narudžbi i evidencija uplata i niz statističkih podataka prikazanih tabelarno i pomoću dijagrama.
Sajt je prilagođen svim uređajima (desktop računar, tableti, mobilni telefoni) i rezolucijama.

Tehnologije: PHP, Laravel, mySQL CSS3, HTML5, JS, jQuery, JSON.